Tudok fogyni vagy ivás görögdinnye?

A gyümölcsök és a zöldségek általában alacsony a kalóriákban, így jó választásuk van a fogyókúrás diétás emberek számára. A görögdinnye nem kivétel: a kalóriák alacsonyak és jótékony tápanyagokat tartalmaznak, beleértve a likopint is, hogy korlátozzák a rák kockázatát és az antioxidáns A és C vitaminokat. Ez a gyümölcs nem súlycsökkentő csoda élelmiszer, de még mindig szüksége van rá Enni kevesebb kalóriát, mint éget, hogy lefogy.

Egy egész csésze kockára vágott görögdinnye csak 46 kalóriát tartalmaz. Ennek az az oka, hogy a görögdinnye 91 százalék víz, amely nem tartalmaz kalóriát. A görögdinnye minden egyes csészényben lévő kalóriák szinte minden része 11,5 gramm szénhidrátból származik, de a görögdinnye 0,2 gramm zsírt és 0,9 gramm fehérjét tartalmaz poháronként.

Az alacsony energiasűrűségű ételek vagy gramm / gramm kalóriatartalmúak könnyebbé teszik a fogyást, mivel ennél több ételt fogyaszthatnak anélkül, hogy túl sok kalóriát fogyasztanának. A Centers for Disease Control megjegyzi, hogy az Ön által fogyasztott ételek mennyisége teszi teljessé, és nem az étrend által tartalmazott kalóriát. A görögdinnye nagyon alacsony az energiasűrűségben, mindössze 0,3 kalóriát tartalmaz grammonként.

Ha fogyni akarsz, akkor nem lehet csak görögdinnyét hozzáadni a rendszeres étrendhez. Ki kell cserélned az olyan kevésbé egészséges ételeket, amelyek energiatakarékosabbak a görögdinnye esetében. A kalóriahiányt 3500 kalóriára kell csökkenteni, hogy 1 fontot veszítsen, amit egyszerűen megváltoztathat az étrenddel – például görögdinnye evés helyett édeskés desszertként. Például, ha egy csésze görögdinnye van a desszert helyett egy szelet alma torta, akkor elkerülje a 365 kalóriát. Válassz egy csésze görögdinnyét a szelet csokoládécsokoládé helyett desszertként, és elkerülheted a 491 kalóriát.

Lehet, hogy könnyebb lesz a testsúlycsökkenés, ha görögdinnyét eszel, nem iszik. Sok recept a görögdinnye juice tartalmaz hozzáadott cukrot. A görögdinnye körüli sima termékek valószínűleg több energiával sűrűek, mint a sima görögdinnye más összetevők, például a méz, a joghurt és a gyümölcslé miatt. Ha egy gyümölcslevet használsz, hogy kivesszük a gyümölcslevet a görögdinnye felől, akkor eltávolítjuk a benne lévő kis mennyiségű töltőszálat is. Keverjük össze a görögdinnye egy keverőben kis mennyiségű vízzel vagy jéggel, hogy a lé a veszteség nélkül ezt a rostot. Csak vigyázzon, hogy ne adjon túl sok cukrot vagy mézet a lé számára, vagy nagyban megnöveli a kalóriákat.

Kalória- és makroszintű tartalom

Energia sűrűség

Használja a testsúlycsökkenést

Étkezés és ivás