Az alacsony szénhidráttartalmú, teljes kiőrlésű kenyér márkái

Az alacsony szénhidráttartalmú diéta nem jelenti azt, hogy hiányzik a teljes kiőrlésű kardiovaszkuláris, emésztési és testtömeg-gazdálkodási előnyök: számos kenyérmárka alacsony szénhidráttartalmú, egészben gazdag választékot fejlesztett ki. Egy átlagos méretű szelet teljes kiőrlésű kenyérből átlagosan 69 kalóriát és 11 gramm szénhidrátot tartalmaz, és egy nagyobb szelet 109 kalóriát és 18 gramm szénhidrátot tartalmaz. Az alacsony szénhidrács-kenyér azonban gyakran a kalóriát és gramm szénhidrátot tartalmaz szeletenként.

Sara Lee

A Sara Lee Fresh Bakery részlege szendvics kenyeret, zsemleket, tekercseket és reggeli kenyeret kínál. Bár az egyes tételek táplálkozási tartalma változik, néhány lehetőség van arra, hogy az alacsony szénhidrátú szerelmesek élvezhessék. Sara Lee néhány teljes gabona “45 kalóriát és kellemes” kenyeret kínál – Egészséges Multi-Grain és 100% Whole Wheat kenyér. Mindkét fajta 9 gramm szénhidrátot kínál szeletenként, 2,5 gramm étkezési rostot és 1 gramm cukrot. Ez a márka az Egyesült Államokban található szupermarketekben található, így a kívánt opció megtalálása egy darab torta.

Természetes kemencék

Természetes kemencék A pékség egy másik márka, amely egész gabonát, alacsony szénhidráttartalmú kenyeret kínál. A vállalat Súlyérzékenyekből álló vonala, amelyről kiderült, hogy vékonyabb szeletelésű, mint a többi kenyér, magában foglalja a teljes gabonát megfelelő búza kenyeret. Csak 50 kalóriával és 8,5 gramm szénhidráttal, beleértve a 2,5 gramm rostot és mindössze 1 gramm cukrot szeletenként, ez az alacsony szénhidráttartalmú kenyerek legjobbjainak felel meg. A márka egyedülálló dologja az, hogy Wisconsinban Manitowoc megyében csak egy fizikai áruház van, ezért üzletét nagyrészt online üzemeltetik és hajók az Egyesült Államokban.

Egészséges élet kenyér

Az egészséges élet kenyér azt állítja, hogy “Dieter álma” a csökkentett kalóriatartalmú nagyszálas opcióival. Az Egészséges Élet Eredeti 100% -ban egész búza kenyér úgy tűnik, hogy élnek a nevét, mindössze 35 kalória szeletenként és 8 gramm szénhidrát – 3 gramm rost, és 1 gramm cukor. Ez a vállalat 100% -os teljes gabonát és lenmagolajat is kínál Omega-3 kenyérrel, valamint egy 100% -os teljes értékű, cukormentes, teljes értékű búzakenyér termékkel, hasonlóan alacsony szénhidráttartalommal, hogy felkeltse az ügyfeleket.

100% Whole-Wheat Weight Watchers Kenyér

A Weight Watchers márka a súlycsökkentő intelligenciájáról ismert, hosszú távú pontrendszerével és számos, alacsony kalóriatartalmú élelmiszertermékkel online és élelmiszerboltokban. Ezek közé tartozik a 100% -os teljes búza és többszemes kenyér – amelyek mindegyike 2-es 2 pontból álló PontPlus értéket hirdet azok számára, akik követték a rendszert. Mindkét fajta kenyér 100% teljes kiőrlésű, és legalább 2 gramm szálat tartalmaz. A Multi-Grain opció 50 kalóriát és 9 gramm szénhidrátot tartalmaz szeletenként, és tartalmaz egy mesterséges édesítőszert, míg a 100% -os egész búzátípus 40 kalóriát és 8 gramm szénhidrátot tartalmaz szeletenként, beleértve 1 gramm hozzáadott cukrot.