Kardió edzés a remegés a csípőtől

A csípőgyulladás a bursa zsák gyulladása, amely a csípő csontja és inak csillapítása. A fájdalmas bursa rendszeres jég alkalmazásán kívül a pihenés is szükséges a bursa gyógyulásához. Noha nem szabad az alsó testünket túlzottan kardiovaszkuláris testmozgással hangsúlyoznunk, folytathatjuk bizonyos felsőtestek elvégzését, hogy a szív- és érrendszerünk egészséges maradjon, miközben a csípő gyógyul.

Végezzen egy körzési edzést, hogy a legmagasabb kardiovaszkuláris formában maradjon, miközben a csípője meggyógyul. Pontosabban válasszon olyan gyakorlatokat, amelyek a felső test izmait, például a bicep fürtöket, a vállprést, a pattanásokat, a dörzsöléseket és a próbapadot használják. Egy áramköri edzéshez válasszon egy könnyű súlypálcát. Minden egyes edzéshez folytassa az ismétlések mérsékelten gyors ütemben történő végrehajtását egy percig. Egy perc múlva lépjen tovább a következő edzésre és egy percig végezzen. Folytassa az áramköri edzést 20-30 percig. Csak pihenjen, amikor pihenni kell.

Tartalmazza az árnyékolásokat a rendszeres edzésprogramban. Az árnyékolás magában foglalja, hogy egy bizonyos ideig levegőben dobja a lyukakat. Próbáld ki háromszor vagy négy háromperces fordulóban ütéseket, kereszt-ütéseket és ugrásokkal, egy percnyi pihenővel a körök között. Lyukasztás legalább 60-perces sebességgel. Növelje ütemét, ahogy az állóképesség javul.

A kardio edzéshez használja a kézciklusát, míg a csípőzsinórgyulladás meggyógyul. A kézciklus hasonlít a helyhez kötött kerékpárhoz, kivéve, ha a kezét használja a pedál helyett a lábak helyett. Tervezzen 20-30 perc kézzel történő kerékpározást, öt napot hetente, hogy jó kardio formában maradjon, miközben a csípő gyógyul. Továbbra is beillesztheti a kézikerékpározást az edzésekbe, hogy megelőzze a csípőgyulladás további epizódjait.