Tudsz főzni fagyasztott marhahúst?

A fagyasztott marhahús sikeresen és könnyen főzhető. A párolt hús általában apró darabokban és 1 lb-ban kerül elő. csomagokat. Ez a fagyasztott marhahús mennyisége a sütési időben történő kis módosítással állítható elő, hogy a marhahús leolvadhasson, szakítson és nyerjen. Három módszert használhat, hogy elszakadjon a gyengédség: nehéz pot, lassú tűzhely vagy sütő.

Heavy Pot választás

Egy nehéz edény vagy serpenyő szükséges fedéllel. A tökéletes választás egy holland sütő, amelyet gyakran öntöttvasból vagy kerámia bevonatú öntöttvasból készítenek. Az öntöttvas serpenyő jól működik. A nehéz vörösréz vagy alumínium edény a második választás: az elképzelés az, hogy hosszú távon elegendő állandó környezeti hő legyen. A könnyebb edények túl sok hőt termelnek túl gyorsan, és elfojtják a húst.

Főtt fagyasztott marhahús

Öntsünk 2 evőkanál. Az olaj a pot és adjunk hozzá a marhahús. Főzzük 10 percig közepes lánggal, amíg a darabok meg nem szűnnek a kezdeti fagyasztott csomagból. Keverjük össze egyszer a marhahúst egyenletesen elosztva, adjunk hozzá állományt a marhahús fedésére, tegyük fel a fedelet a potra, és pároljuk, amíg a marhahús gyengéd, körülbelül 1 és fél-két óra.

Lassú tűzhely módszer

A lassú tűzhely tökéletes eszköz a marhahús pörköltnek, még fagyasztott hús esetén is. Tegye a fagyasztott darabokat a lassú tűzhelybe, és állítsa alacsonyra. Két óra múlva keverje össze a palántákat, hogy egyenletesen eloszolhasson a tűzhely alján. Húzza fel a hőt magasra, hogy megfékezze a hús minden oldalát, majd réteg zöldségfélék, fűszerek és kis mennyiségű folyadékot, és állítsa alacsonyabb 10-12 óra.

Sütő módszer

Helyezze a fagyasztott marhahúst egy sütőbiztos 2-quart edénybe fedéllel, vagy használjon egy kis pörkölős edényt fedéllel. Öntsön 1/4 csésze folyadékot a fagyasztott marhahús felett, és tegye rá a fedelet. Helyezzen egy 350 fokos sütőbe egy órán keresztül. Keverjük össze a darabok egyenletes eloszlatásához, adjunk hozzá 1 1/2 csésze folyadékot, és fordítsuk a hőt 325 fokra. Főzzük két órán keresztül vagy amíg a marhahús nem ajánlott.