Gyakorolja a nagy melleket

Ha nagy mellekkel rendelkezik, sokan ezt látják eszközként. Azonban, ha a mellek túlságosan nagyok, és 24 órakor kell tartani őket, valószínűleg nem érzed ugyanazt. A túlzott zsírszövet túlérzékenységet vagy akár hátfájást okozhat. Mivel a női mellek elsősorban zsírszövetből állnak, a kardio és a célzott gyakorlatok szükségesek ahhoz, hogy segítsék az extra súlyt.

Fekvőtámaszok

A Push-up egy klasszikus gyakorlat, amely minden pec izomzatát és nem igényel különleges felszerelést. Gyalogoljon lefelé, fejével a gerincével és mindkét tenyerével a padlóra helyezve. Lassan lefelé hajolva hajlítsa le a könyökét, és menjen olyan alacsonyra, amennyire csak kényelmesen lehet, majd tolja fel a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a négyszeres 15 ismétlést.

Súlyzó Pec Fly

A súlyzók pécéjét otthon vagy edzőteremben lehet elvégezni. Fogj meg egy pár súlyzót, és fekszünk egy lapos padra. Helyezze karjait egyenesen, a mellkasod fölé, a tenyereid egymás felé nézzenek és a könyökök kifelé nézzenek. Irányított mozgásban engedje le őket mindkét oldalon, amíg a karjaid és a könyökök párhuzamosak a padlóval. Tolja vissza őket a kiindulási helyzetbe. Csinálj három 15 ismétlést.

Köredzés

Az áramköri képzés a felsőtestet és az alsó testet is működik. Segíthet a testének testfelületének kifejlesztésében, ami segít csökkenteni a nagy mellek méretét. Általában 30-60 másodpercet töltenek egy gépen, mielőtt a következőre manővereznél. Néha a kardio beadódik az izmok között, hogy segítsen kalóriát égetni és izomépíteni. A minta áramköri programot 30 másodpercig megnyomhatjuk, majd 30 másodpercig ugorhatunk, a lába 30 másodpercig lenyomva tartja, majd 30 másodpercig kigombolja. Célja legalább két versenyző edzés hetente.

Aerobic képzés

Használd a felsőtested zsírégető cardio közben. A futás és a gyaloglás nagyszerű kardio gyakorlatok, de fájdalmat okozhatnak, ha nagy mellek vannak. Ehelyett próbáld ki az elliptikus edzést, a sífutást, az úszást vagy az evezést, amely a mellkasodat emeli, miközben kalóriát éget. Célozza legalább 60 perc kardio négy napot a héten.